Hof van Zeelst 2e fase

Hof van Zeelst 2e fase

opdrachtgeverKopersvereniging Hof van Zeelst
jaar2012
plaatsEindhoven

Het succes van het project Hof van Zeelst in de wijk Meerhoven in Eindhoven heeft geleid tot een tweede fase op het naastgelegen kavel waarop nogeens 16 woningen in CPO verband zijn ontwikkeld. Uitgangspunt van het ontwerp is ook hier dat de woningen gegroepeerd komen te liggen rond een binnenhof.
Door een helder stappenplan dat wij ontwikkeld hebben voor CPO-projecten en goede communicatie kunnen wij het CPO-proces vlot te laten verlopen.
Na het gezamenlijke ontwerp van de buitenkant hebben wij met alle kopers individueel> de eigen woningen ontworpen. Bij alle woningen is de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond gelegen. Eventueel kon er op de verdieping uitgebreid worden. Hierna is de de bouwvergunning aangevraagd en vervolgens is de uitvoering gestart die wij tot aan de oplevering begeleiden.
Deze 16 energiezuinige bungalows hebben allemaal een totaal verschillende plattegrond waardoor er ook een divers gevelbeeld is ontstaan. De horizontale metselwerkbanden zorgen ervoor dat ondanks die verschillen het toch één geheel blijft.

Meer weten over CPO en mogelijke andere CPO projecten en locaties? klik dan hier